Přihlášení do aplikace
Po přihlášení zůstanete v mobilní aplikaci. Administrace se otevře pouze tehdy, když ji sami zvolíte a máte k ní oprávnění.
Po přihlášení zůstanete v mobilní aplikaci. Administrace se otevře pouze tehdy, když ji sami zvolíte a máte k ní oprávnění.